Sterk in betonzaagwerk!

Bestaande beton zagen

Diamo is door jarenlange ervaring een specialist in het zagen van bestaande beton, zoals betonverhardingen, wegen en vloeren. Wij verzorgen het gehele pakket, waarbij we de overlast voor u tot een minimum beperken.

Beton zagen

Voor het inzagen van bestaande betonverhardingen beschikt Diamo over specialistische kennis en apparatuur. Hiermee zijn wij in staat tot 550mm diep te zagen. Veelal maken wij gebruik van machines met diesel verbrandingsmotoren. Mocht roetuitstoot echter een probleem opleveren, in verband met bijvoorbeeld hygiëne, dan kan tevens gewerkt worden met een krachtstroom aangedreven machine. Hierbij kan Diamo eventueel zelf voorzien in de benodigde krachtstroom. Tevens kunnen wij u aanbieden het geproduceerde zaagslib na afloop te verwijderen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over beton zagen.

Beton zagen

Sloopzagen betonwegen

Verder is Diamo uw partner op het gebied van sloopzagen van betonwegen. Wij hebben ruimschoots ervaring met bijvoorbeeld het sloopzagen van asbest dilatatievoegen, zoals deze nog steeds in vele betonwegen in Nederland zijn verwerkt. Hierbij vormt de staalduivelswapening geen probleem. Diamo levert het complete pakket, wat inhoudt dat elektriciteit en koelwater in eigen beheer verzorgd kunnen worden.

Neem contact met ons op voor meer informatie over het sloopzagen van betonwegen.

Beton zagen

Elektrisch zagen

Wij zijn in staat om betonvloeren te zagen zonder uitlaatgassen en met minder dB geluidsoverlast tot 350mm diepte. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld fabriekshallen waar met voedingswaren gewerkt wordt. Wij zijn ook in staat om bij u in huis betonvloeren te zagen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld convectorputten. Heeft u geen krachtstroom, dat is voor ons geen probleem, deze kunnen wij zelf verzorgen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over elektrisch zagen.

Beton zagen

Voor mijn firma – Woonovatie BV – heb ik Diamo ingeschakeld om een betonzaagklus te doen die zeer secuur uitgevoerd moest worden. De samenwerking verliep prettig en professioneel. De zaagklus is naar grote tevredenheid geklaard. Ik kan de diensten van Diamo zeer aanbevelen.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Lees meer beoordelingen op Google »

Michiel Stevens

Woonovatie BV

Sparingen zagen in beton

Ook voor het zagen van sparingen in beton kunt u bij ons terecht. We beschikken over specialistische apparatuur voor het zagen van sparingen in onder meer betonnen vloeren (zowel verse als bestaande beton) en muren. Met onze apparatuur zijn we in staat tot 55 centimeter diep in vloeren te zagen.

Wilt u sparingen laten zagen voor bijvoorbeeld het aanleggen van een luchtkanaal, leidingen, kabels, deuropeningen of raamopeningen, neem dan gerust contact met ons op. Naast dat we over specialistisch gereedschap beschikken, denken we graag met u mee en zorgen we ervoor dat we alles schoon en netjes achterlaten.

Complete betonzaag oplossingen voor aannemers en bedrijven

We bieden tevens betonzaag totaaloplossingen voor aannemers en bouwbedrijven. Hierbij zijn we in staat de complete oplossing te leveren voor zowel verse als bestaande betonzaag projecten. We beschikken over specialistische apparatuur en materiaal, waardoor we rekening kunnen houden met uw wensen en eisen. Overlast proberen we altijd tot een minimum te beperken en we zijn VCA gecertificeerd. We bieden onze diensten op dit moment voornamelijk aan in Noord-Brabant en Limburg, zoals in Eindhoven, Tilburg, Helmond, Weert en Venlo. We helpen echter ook regelmatig klanten bij mooie betonzaag projecten buiten deze provincies en zelfs in Duitsland en België. Wilt u informatie over betonzaag diensten, kosten of prijzen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 06-53866876.

Bestaande betonzagen voor particulieren

We verzorgen zowel kleine als grote bestaande betonzaag projecten. Zo helpen we graag particulieren met deur- of raamuitsparingen, evenals met het maken van een trapgat. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie over onze betonzaag diensten.

 

<div itemscope="" itemtype="http://data-vocabulary.org/Review-aggregate"> <span itemprop="itemreviewed"> Bestaande beton zagen </span> door Diamo Someren<br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><span itemprop="rating" itemscope="" itemtype="http://data-vocabulary.org/Rating"><!-- [et_pb_line_break_holder] -->Beoordeling: <span itemprop="average">5</span>/<span itemprop="best">5</span></span> – <a href="https://www.google.nl/maps/place/Diamo+B.V.+-+Betonzagen/@51.3883212,5.7227992,17z/data=!4m7!3m6!1s0x47c7254e54bb8aef:0x6cddfa9c244b81a5!8m2!3d51.3883179!4d5.7249879!9m1!1b1" target="_blank"><span itemprop="count"> 7 </span>beoordelingen op Google<p></p><!-- [et_pb_line_break_holder] --></a><p><a href="https://www.google.nl/maps/place/Diamo+B.V.+-+Betonzagen/@51.3883212,5.7227992,17z/data=!4m7!3m6!1s0x47c7254e54bb8aef:0x6cddfa9c244b81a5!8m2!3d51.3883179!4d5.7249879!9m1!1b1" target="_blank"></a> </p></div>

Service van Diamo

N

7 dagen per week

N

24 uur per dag

N

ruim 20 jaar ervaring

N

achteraf netjes opgeruimd

Gecertificeerd

Diamo is VCA gecertificeerd