Sterk in betonzaagwerk!

Deuropening of raamopening in muur maken

Diamo Someren heeft ruime ervaring met het steen zagen van openingen in muren voor deuren of ramen. Het zagen van een deurgat of raamgat heeft verschillende voordelen ten opzichte van uitbreken en we beschikken over specialistische apparatuur om de opening zo snel en met zo min mogelijk overlast voor u tot stand te brengen.

Voordelen steen zagen

Het zagen van een opening in een muur heeft de volgende voordelen ten opzichte van het uitbreken van een deurgat of raamgat.

  • De kans op onnodige beschadigingen is een stuk kleiner.
  • Minder stof.
  • Minder geluidsoverlast.
  • Minder trillingen.

Kortom door de opening in de muur te zagen in plaats van uit te hakken heeft u minder overlast en loopt u minder risico op ongewenste schade.

Onze werkwijze voor het zagen van een gat in een muur

Als eerste wordt de nieuwe opening voor de deur of raam afgetekend. Hierna wordt de nieuwe opening ingezaagd met behulp van elektrisch watergekoelde zagen. Door deze zagen wordt de overlast van stof tot een minimum beperkt. Voor het zagen is betonwapening geen probleem voor ons. Tijdens het zagen van het muurgat wordt zoveel mogelijk van het vrijkomende zaagslip en koelwater opgezogen met een waterzuiger. Na het inzagen kan de ingezaagde muur met een elektrische breekhamer in stukken gehakt. Als u wilt, nemen we al het puin en afval mee. Zo kunnen  we ervoor zorgen dat we de deur- of raamopening netjes afleveren voor verder gebruik.

Diamo Someren Uw partner voor steen zagen

Met onze apparatuur kunnen we in muren tot 540 mm dikte zagen. We proberen altijd een oplossing op maat te bieden waarbij we rekening houden met uw wensen. We stellen ons flexibel op en zorgen er altijd voor dat we het werkgebied netjes opleveren. U kunt bij ons terecht voor het zagen van een deurgat of raamgat, maar ook voor andere klussen op het gebied van steen zagen bent u bij ons op het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Service van Diamo

N

7 dagen per week

N

24 uur per dag

N

ruim 20 jaar ervaring

N

achteraf netjes opgeruimd

Gecertificeerd

Diamo is VCA gecertificeerd