Sterk in betonzaagwerk!

Raijmakers-Someren Betonzagen Legoblokken

Diamo is in staat betonnen stapelblokken op maat te zagen tot een diepte van 55 centimeter.
Voor het zagen van bestaande beton beschikken we over specialistische apparatuur en deskundig personeel.
Regio: Noord-Brabant

Raijmakers-Someren is een bedrijf in Oost-Brabant dat onder andere actief is in grondverzet, bouwmaterialen, slopen en puin breken. Voor deze klant hebben we betonnen legoblokken op maat gezaagd, zodat deze verder gebruikt kunnen worden in de bouw. Het betonzagen van de stapelblokken van 50 centimeter hoog is uitgevoerd met onze gespecialiseerde apparatuur, zoals u op de foto’s hieronder kunt zien.

Op maat zagen betonnen stapelblokken

Voor deze klus hebben we een Husqvarna betonzaagmachine gebruikt, waarmee we tot 55 centimeter diep kunnen zagen. Onze machines worden bediend door competent en ervaren personeel met specialistische kennis.

Betonzagen tot 55 centimeter diep

Tijdens het doorslijpen van het beton maken we gebruik van waterkoeling, zoals u op de foto kunt zien. Door het koelen met water kunnen we de zaagtemperatuur onder controle houden. Indien gewenst verwijderen we na het betonzagen het geproduceerde zaagslib.

Waterkoeling betonzagen

Voor deze opdracht hebben we gebruik gemaakt van machines met verbrandingsmotoren. Als roetuitstoot echter ongewenst is, beschikken we tevens over betonzaagmachines die worden aangedreven met krachtstroom. Hierbij zijn we in staat om krachtstroom zelf te leveren.

Zoekt u een partner voor het slijpen of zagen van bestaande beton, zoals de betonnen stapelblokken in dit project, dan bent u bij ons op het juiste adres. Diamo is een ervaren specialist in het zagen van zowel verse als bestaande beton. We zijn u graag van dienst bij grote én kleine projecten en staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Op onze website kunt u meer informatie vinden voor onze services voor het zagen van bestaande beton en het zagen van verse beton.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u vragen, aarzel dan niet om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Service van Diamo

N

7 dagen per week

N

24 uur per dag

N

ruim 20 jaar ervaring

N

achteraf netjes opgeruimd

Gecertificeerd

Diamo is VCA gecertificeerd