Sterk in betonzaagwerk!

Zagen van sparingen en betonboren in Catharina Ziekenhuis Eindhoven

In een ziekenhuis is patiëntenzorg de belangrijkste prioriteit. Daarnaast is een ziekenhuis 24 uur per dag in bedrijf. Door onze flexibiliteit en apparatuur zijn we in staat de overlast van onze werkzaamheden tot een minimum te beperken, waarbij we de ruimten brandschoon opleveren.

Regio: Noord-Brabant, Eindhoven

Catharina ziekenhuis EindhovenDiamo werkt regelmatig samen met partners en voor dit project werd onze hulp ingeroepen door Rooms For Care. Deze klus bestond uit vijf delen. Ten eerste hebben we vanuit een meterkast sparingen geboord door 3 verdiepingen. Daarnaast hebben we verschillende gaten geboord door een vloer van 30 centimeter dik. De werkzaamheden vonden plaats in het Catharina ziekenhuis in Eindhoven.

Sparingen boren door 3 verdiepingen

Voor het installeren van een luchtkanaal hebben we vanuit een meterkast sparingen geboord door drie verdiepingen met vloeren van 30 centimeter diep. Deze ruimten worden door de week gebruikt voor onderzoeken en daarom hebben wij onze zaagwerkzaamheden in het weekend uitgevoerd.

Apparatuur en andere inventaris was echter gewoon aanwezig, waardoor voorzichtigheid en het beperken van overlast nog belangrijker dan normaal was. Dit is gelukkig geen probleem voor ons en met onze betonboorapparatuur kunnen we hier goed rekening mee houden. Water en puin kunnen we tijdens het zagen afvangen, waardoor dit geen schade of overlast veroorzaakte. Daarnaast hebben we deze klus in 1 dag kunnen klaren, waardoor het reguliere ziekenhuispersoneel ons niet eens gezien heeft.

Ook in de avonduren kunnen we een klus uitvoeren.

Betonboren door verdieping

Daarnaast hebben we verschillende gaten geboord door een vloer van 30 centimeter. Ook hier hebben we de overlast tot een minimum weten te beperken door de werkzaamheden in de avonduren uit te voeren. We hebben gebruik gemaakt van een vacuümset voor het boorstatief, zodat we geen plug hoefden te plaatsen. Verder zorgden een afzuigset en bakken ervoor dat we water en puinafval direct konden afvangen. Na het boren van de gaten hebben we de ruimten netjes en schoon opgeleverd.

Diamo Betonzagen BV onderscheidt zich door ervaring, flexibiliteit en professionaliteit. Deze eigenschappen waren ook erg belangrijk voor deze opdracht in het Catharina ziekenhuis. We zijn daarom ook trots dat wij deze klus tot ieders tevredenheid hebben kunnen uitvoeren. Wilt u graag meer informatie over onze diensten, kijk dan op zagen van bestaand beton of betonboren. Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u graag informatie? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Service van Diamo

N

7 dagen per week

N

24 uur per dag

N

ruim 20 jaar ervaring

N

achteraf netjes opgeruimd

Gecertificeerd

Diamo is VCA gecertificeerd