Sterk in betonzaagwerk!

Betonzagen en betonboren Eindhoven

Diamo Someren is een betonzaag en betoonboor bedrijf uit Noord-Brabant met een breed scala aan diensten op het gebied van betonzagen. U kunt ons onder meer inhuren voor het zagen van verse en bestaande beton, asfaltzagen, wandzagen en betonboren.

Naast dat we over expertise en meer dan 20 jaar ervaring beschikken, staan we 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. We zijn flexibel ingesteld en we zorgen dat we na een project alles netjes achterlaten. We maken gebruik van specialistische apparatuur en deskundig personeel zodat we elke klus tot een goed einde kunnen brengen. We helpen u graag met zowel grote als kleine projecten.

Hieronder vindt u enkele van de betonzaagprojecten die we in Eindhoven hebben uitgevoerd. Wilt u graag meer informatie over onze diensten, kijkt u dan op onze betonzaag- en betonboor diensten pagina. U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Betonzagen en betonboren Eindhoven door Diamo Someren

Beoordeling: 5/5 – 7 beoordelingen op Google

Zagen van sparingen en betonboren in Catharina Ziekenhuis Eindhoven

Zagen van sparingen en betonboren in Catharina Ziekenhuis Eindhoven

In een ziekenhuis is patiëntenzorg de belangrijkste prioriteit. Daarnaast is een ziekenhuis 24 uur per dag in bedrijf. Door onze flexibiliteit en apparatuur zijn we in staat de overlast van onze werkzaamheden tot een minimum te beperken, waarbij we de ruimten brandschoon opleveren.