Sterk in betonzaagwerk!

Betonzagen en betonboren Noord-Brabant

Zoekt u een betonboor en betonzaagtechniek bedrijf uit Brabant? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Vanuit onze hoofdvestiging in Someren, helpen we diverse bedrijven en particulieren door heel de provincie met onze services voor betonzagen en betonboren. In Noord-Brabant kunnen we u onder andere van dienst zijn bij het zagen van beton (vers en bestaand), het zagen van asfalt, het slopen van betonvloeren en het maken van een trapgat.

We beschikken over meer dan 20 jaar ervaring, specialistische apparatuur en deskundig personeel. Daarnaast zijn we flexibel ingesteld en zorgen we dat we opdrachten altijd netjes opleveren. U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie over onze diensten en ons bedrijf.

Hieronder vindt u enkele van onze opdrachtgevers in Brabant die wij van dienst hebben mogen zijn. Zo hebben we mooie klussen uitgevoerd in onder meer Eindhoven en Someren.

 

Betonzagen en betonboren in Noord-Brabant door Diamo Someren

Beoordeling: 5/5 – 7 beoordelingen op Google

Zagen van sparingen en betonboren in Catharina Ziekenhuis Eindhoven

Zagen van sparingen en betonboren in Catharina Ziekenhuis Eindhoven

In een ziekenhuis is patiëntenzorg de belangrijkste prioriteit. Daarnaast is een ziekenhuis 24 uur per dag in bedrijf. Door onze flexibiliteit en apparatuur zijn we in staat de overlast van onze werkzaamheden tot een minimum te beperken, waarbij we de ruimten brandschoon opleveren.

Raijmakers-Someren Betonzagen Legoblokken

Raijmakers-Someren Betonzagen Legoblokken

Diamo is in staat betonnen stapelblokken op maat te zagen tot een diepte van 55 centimeter. Voor het zagen van bestaande beton beschikken we over specialistische apparatuur en deskundig personeel.