Sterk in betonzaagwerk!

Referenties Diamo Someren Betonzagen

Hieronder vindt u enkele reviews die klanten hebben geschreven op Google.
 • review rating 5  Super klantvriendelijk! Top! Ik heb gebeld voor een informatievraag m.b.t. betonboren/zagen. Ik gaf al aan dat ik helaas geen klus had maar slechts informatie over betonboren/zagen nodig had. Dit was geen enkel punt. De beste man aan de telefoon heeft mij (als leek) met zeer veel geduld de uitleg gegeven die ik nodig had (ik ben een leek dus vergde wat extra uitleg). Echt TOP!

  thumb BeetjeAfvallen
  11/21/2019

  review rating 5  Prima werk geleverd. Flexibel en altijd in overleg en met goede tips en adviezen. Bijna stofvrij gewerkt en alle rommel opgeruimd. Zelfs voor de volle container was een oplossing. Voor mijn volgende klus bel ik diamo.

  thumb Hans Simonse
  9/20/2019
 • review rating 5  We hebben het hele traject van Diamo, het contact met Pieter en zijn crew als zeer prettig ervaren. Duidelijke afspraken en korte lijnen, er wordt ook meegedacht.. Er wordt nauwkeurig gewerkt en netjes opgeruimd. Zeker een aanrader, Pieter en crew, bedankt!

  thumb Bruidstaart Sak
  3/29/2017

  review rating 5  Omdat wij de achter ons huis gelegen voormalige varkensstal (met mestputten en oude, dikke betonvloer) wilden verbouwen tot werkplaats met een nieuwe gevlinderde vloer hebben wij contact gezocht met Diamo om deze "MEGA-KLUS" te klaren. Omdat onze eigen tijd beperkt was en Diamo in die periode veel werkzaamheden te doen had hebben we samen een strakke planning gemaakt om dit alles op één avond én de dag erna af te krijgen. Ik moet zeggen: dit is werkelijk perfect gelukt. Allereerst zijn de oude vloer (gelaagd beton, met dikke gasbetonblokken erin verwerkt !) en de twee mestputten binnen enkele uren met een grote zaagmachine in "vakken" gezaagd. Daags erna zijn met een mini-graafmachine al deze grote blokken beton "vak"-kundig uit de diepte getild, één voor één naar buiten gereden en in grote puincontainers neergelegd. Daarna is met de reeds aanwezige graafmachine nieuw zand binnengebracht, de zandbodem geëgaliseerd en is alles voorbereid voor het vloerenbedrijf dat daarna "een schoonheid" van een gevlinderde betonvloer heeft neergelegd. De voormalige varkensstal lijkt hiermee wel een heuse "balzaal" ! De hele operatie is keurig binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. Mede door de goede voorzorg (door de vele op het erf neergelegde grote spaanplaten is de erfverharding onbeschadigd gebleven) en nazorg (alles weer 100% opgeruimd achtergelaten) was er na afloop helemaal niets meer van de werkzaamheden van het groot materieel te zien. Ook de samenwerking en afstemming met het vloerenbedrijf verdient een tien met een griffel ! Langs deze weg wil ik Diamo van harte aanbevelen. Mannen, jullie leverden ons VIJF STERREN WERK, waarvoor hartelijk dank !

  thumb André Steentjes
  3/06/2016
 • review rating 5  Diamo hebben bij ons het gat gezaagd voor de vaste trap naar de zolder. Dit hebben ze erg goed gedaan. Maar wat ik nog veel mooier vond is dat ze zo netjes werken. Bijna geen stof in huis en ze nemen alle puin mee. Dus zelf heb je helemaal geen rotzooi. Verder laten ze het huis zo netjes achter. Bij ons werd er gezogen, gedweild en zelf de muren werden schoongemaakt. Wij zijn super tevreden met dit bedrijf en ik weet zeker als jullie ze inhuren jullie dit ook zijn. Wij weten in ieder geval zeker als er bij ons ooit nog een keer gezaagd of geboord moet worden in beton, wij Diamo zullen inschakelen.

  thumb Diana van der Heijden
  9/28/2015

  review rating 5  Een aantal maanden geleden heeft Diamo een gat bij ons thuis geboord. Dit is heel goed gegaan. De service was uitstekend, het eind resultaat zelfs nog beter. Voor een volgende klus zal ik ze zeker nogmaals benaderen.

  thumb Tjeu van Veghel
  9/16/2015

Wilt u graag enkele projecten van ons bekijken zodat u een nog beter beeld krijgt van onze werkwijze en waartoe wij in staat zijn? Bekijk dan onze projectenpagina.