Sterk in betonzaagwerk!

Referenties Diamo Someren Betonzagen

Hieronder vindt u enkele reviews die klanten hebben geschreven op Google.
 • Diamo heeft bij mij in een ochtend een gat gezaagd voor een trap naar de zolder en het bestaande gat van de vlizotrap dichtgemaakt. Dit is zeer efficiënt en netjes gedaan. Vrijwel geen stof en de rommel opgeruimd. Dit alles tegen een zeer schappelijke prijs. Niets dan lof, kan dit bedrijf dan ook gerust aanbevelen.

  thumb Anton van Haasteren
  3 mei 2020

  Vriendelijk en professionele mannen. Weten waar ze het over hebben en denken heel goed mee in lastige situaties. Ik keek een beetje op tegen de dag dat ze ons trappengat kwamen maken, maar het was een prima dag. Werken netjes, overleggen goed met elkaar en met ons, en achteraf alles ook weer netjes achtergelaten. Zeker een aanrader om deze mannen in te schakelen!

  thumb Annika de Brouwer
  16 maart 2020
 • Super klantvriendelijk! Top! Ik heb gebeld voor een informatievraag m.b.t. betonboren/zagen. Ik gaf al aan dat ik helaas geen klus had maar slechts informatie over betonboren/zagen nodig had. Dit was geen enkel punt. De beste man aan de telefoon heeft mij (als leek) met zeer veel geduld de uitleg gegeven die ik nodig had (ik ben een leek dus vergde wat extra uitleg). Echt TOP!

  thumb BeetjeAfvallen
  21 november 2019

  Prima werk geleverd. Flexibel en altijd in overleg en met goede tips en adviezen. Bijna stofvrij gewerkt en alle rommel opgeruimd. Zelfs voor de volle container was een oplossing. Voor mijn volgende klus bel ik diamo.

  thumb Hans Simonse
  20 september 2019
 • We hebben het hele traject van Diamo, het contact met Pieter en zijn crew als zeer prettig ervaren. Duidelijke afspraken en korte lijnen, er wordt ook meegedacht.. Er wordt nauwkeurig gewerkt en netjes opgeruimd. Zeker een aanrader, Pieter en crew, bedankt!

  thumb Bruidstaart Sak
  29 maart 2017

  Omdat wij de achter ons huis gelegen voormalige varkensstal (met mestputten en oude, dikke betonvloer) wilden verbouwen tot werkplaats met een nieuwe gevlinderde vloer hebben wij contact gezocht met Diamo om deze "MEGA-KLUS" te klaren. Omdat onze eigen tijd beperkt was en Diamo in die periode veel werkzaamheden te doen had hebben we samen een strakke planning gemaakt om dit alles op één avond én de dag erna af te krijgen. Ik moet zeggen: dit is werkelijk perfect gelukt. Allereerst zijn de oude vloer (gelaagd beton, met dikke gasbetonblokken erin verwerkt !) en de twee mestputten binnen enkele uren met een grote zaagmachine in "vakken" gezaagd. Daags erna zijn met een mini-graafmachine al deze grote blokken beton "vak"-kundig uit de diepte getild, één voor één naar buiten gereden en in grote puincontainers neergelegd. Daarna is met de reeds aanwezige graafmachine nieuw zand binnengebracht, de zandbodem geëgaliseerd en is alles voorbereid voor het vloerenbedrijf dat daarna "een schoonheid" van een gevlinderde betonvloer heeft neergelegd. De voormalige varkensstal lijkt hiermee wel een heuse "balzaal" ! De hele operatie is keurig binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. Mede door de goede voorzorg (door de vele op het erf neergelegde grote spaanplaten is de erfverharding onbeschadigd gebleven) en nazorg (alles weer 100% opgeruimd achtergelaten) was er na afloop helemaal niets meer van de werkzaamheden van het groot materieel te zien. Ook de samenwerking en afstemming met het vloerenbedrijf verdient een tien met een griffel ! Langs deze weg wil ik Diamo van harte aanbevelen. Mannen, jullie leverden ons VIJF STERREN WERK, waarvoor hartelijk dank !

  thumb André Steentjes
  6 maart 2016
Wilt u graag enkele projecten van ons bekijken zodat u een nog beter beeld krijgt van onze werkwijze en waartoe wij in staat zijn? Bekijk dan onze projectenpagina.